کیفیت لاستیک ایرانی؛ بررسی جامع مزایا و معایب لاستیک های ایرانی

درباره کیفیت لاستیک ایرانی و ارزش خرید آن، همیشه حرف‌های متفاوتی شنیده‌ایم؛ اما آیا لاستیک ایرانی را می‌شناسیم؟ آیا واقعاً میدانیم سطح کیفیت لاستیک‌هایی که در کشورمان ساخته می‌شوند، چیست؟ آیا از ویژگی‌ها و مزایای لاستیک های ایرانی اطلاعی داریم؟ و آیا درباره معایب لاستیک های ایرانی چیزی میدانیم؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله شما را با واقعیت لاستیک‌های ایرانی آشنا کنیم.

لاستیک‌ها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین عناصر در صنعت خودروسازی، حمل‌ونقل، کشاورزی و ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. از دیرباز صنعت تولید لاستیک در ایران رونق داشته و با پیشرفت تکنولوژی و ورود تجهیزات پیشرفته، لاستیک‌های ایرانی نیز توانسته‌اند با کیفیت جهانی رقابت کنند. باوجود ورود برندهای خارجی به بازار ایران، لاستیک‌های تولید داخلی نیز همچنان جایگاه خود را حفظ کرده‌اند.

کیفیت لاستیک‌های ایرانی

لاستیک‌های ایرانی، تحت شرایط مشخصی توسط استانداردهای ملی و بین‌المللی تولید می‌شوند. تولیدکنندگان متعددی در ایران فعال هستند و تلاش می‌کنند تا استانداردهای بالایی را در تولید لاستیک‌ها را رعایت کرده و سطح کیفیت لاستیک ایرانی را بالاتر ببرند. بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، بسیاری از لاستیک‌های ایرانی با کیفیت خوبی تولید شده‌اند و قادرند تا با لاستیک‌های خارجی رقابت کنند. در ادامه ویژگی‌ها، مزایا و معایب لاستیک های ایرانی را بررسی می‌کنیم.

ویژگی‌های لاستیک‌های ایرانی

در اینجا شش ویژگی جذاب و منحصربه‌فرد لاستیک‌های ایرانی را مطرح می‌کنیم:

    1. تنوع گسترده:

تنوع بالا نه‌تنها یک ویژگی بلکه یکی از مزایای لاستیک های ایرانی است. صنعت لاستیک در ایران قادر به تولید انواع مختلف لاستیک‌ها است که شامل لاستیک خودرو، لاستیک دوچرخه، لاستیک صنعتی و غیره می‌شود. این تنوع باعث می‌شود که ایران بتواند به نیازها و تقاضای متنوع بازار عمل کند.

    1. قابلیت تحمل در شرایط سخت:

لاستیک‌های تولید داخلی با توجه به شرایط آب و هوایی کشور، برای تحمل در شرایط سخت مانند جاده‌های واجد ترک‌وخوردگی و تغییرات دمایی مختلف طراحی می‌شوند.

    1. بهره‌وری سوخت:

یکی از ویژگی‌های خاصی که نشان‌دهنده کیفیت لاستیک ایرانی است، توانایی این محصول در کاهش مصرف سوخت خودرو است. با بهبود روش‌های تولید، لاستیک‌های ایرانی از کارایی بالایی برخوردار هستند که مصرف سوخت را کاهش می‌دهند و برای محیط‌زیست سازگارتر هستند.

    1. عمر لاستیک‌های ایرانی

عمر لاستیک‌ها به عوامل متعددی بستگی دارد؛ ازجمله می‌توان به نوع لاستیک، کارکرد خودرو، شرایط رانندگی و نوع مراقبت و نگهداری اشاره کرد. به‌طورکلی، بر اساس آزمون‌های تحت استانداردهای مربوطه، لاستیک‌های ایرانی قادر به کارکرد حدود 50,000 تا 60,000 کیلومتر می‌باشند. بااین‌حال، برخی لاستیک‌ها می‌توانند تا 80,000 کیلومتر نیز کار کنند.

    1. تاریخ مصرف لاستیک‌های ایرانی

تاریخ مصرف لاستیک‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل در بررسی کیفیت لاستیک ایرانی و عمر آن باشد. تاریخ تولید لاستیک در برندهای ایرانی از سمت کارخانه تولیدکننده، روی بدنه تایر درج می‌شود. از زمان تاریخ تولید 5 سال زمان استفاده از لاستیک وجود دارد و بعد از 5 سال حتی اگر لاستیک نو باشد یا مسافت کمی استفاده شده باشد و یا آج آن هنوز سالم باشد، باز هم تایر قابل‌استفاده نیست؛ زیرا عمر مفید مواد اولیه به اتمام رسیده و احتمال بروز مشکلاتی همچون ترکیدگی لاستیک به‌صورت ناگهانی و … وجود دارد.

    1. قیمت مناسب:

درست است که کیفیت لاستیک ایرانی هم‌رده لاستیک‌های برند و مطرح خارجی نیست؛ اما باوجود تمام معایب لاستیک های ایرانی، لاستیک ایرانی با توجه به امکانات تولیدی داخلی، با قیمت بسیار مناسبی عرضه می‌شود که در مقایسه با برندهای خارجی در بازار به‌صرفه و اقتصادی است.

مزایا لاستیک‌های ایرانی

لاستیک‌ها یکی از مهم‌ترین محصولاتی هستند که در صنعت حمل‌و‌نقل استفاده می‌شوند. لاستیک‌های ایرانی همواره به دلیل ویژگی‌های خاص و سازگار با نیازهای مصرف‌کنندگان، توانسته‌اند رضایتمندی بالایی را ایجاد کنند.

در ادامه به برخی از مزایای لاستیک های ایرانی می‌پردازیم:

    • کیفیت بالا:

یکی از مزایای لاستیک های ایرانی، کیفیت آن‌ها است. عواملی مانند استفاده از مواد اولیه با‌کیفیت، استفاده از تکنولوژی روز و کنترل کیفیت صنعتی دقیق، سبب شده است که لاستیک‌های ایرانی با استانداردهای بین‌المللی عرضه شوند.

    • مقاومت در برابر سایش و خوردگی:

لاستیک‌های ایرانی برخلاف بسیاری از محصولات دیگر، دارای مقاومت بالا در برابر سایش و خوردگی هستند. این ویژگی باعث می‌شود که لاستیک‌ها به مدت طولانی بتوانند در شرایط سخت استفاده شوند.

    • انعطاف‌پذیری و اصطکاک مناسب:

از کیفیت لاستیک ایرانی این است که با انعطاف‌پذیری خوبی که دارند، برای استفاده در شرایط مختلف آب و هوایی اکثر جاده‌های کشور، ایده‌آل هستند.

    • مقاومت حرارتی:

لاستیک‌های ایرانی به خاطر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خود، در شرایط حرارتی بالا از قبیل تابستان و مناطق گرمسیری به‌خوبی عمل می‌کنند. لاستیک‌های ایرانی با توجه به تحقیقات و توسعه‌ی در جریان، مقاومت حرارتی مناسبی دارند و در شرایط حرارتی بالا نمی‌سوزند یا نمی‌ترکند.

    • قابلیت بازیافت:

لاستیک‌های ایرانی قابلیت بازیافت بالایی دارند. این ویژگی به کاربران این امکان را می‌دهد تا لاستیک‌های قدیمی را به لاستیک‌های جدید تبدیل کنند و در منابع طبیعی صرفه‌جویی کنند، همچنین به خاطر کاهش آلاینده‌های مختلف مانند دی‌اکسید کربن ایجاد شده در فرآیند تولید لاستیک‌ها از محیط‌زیست محافظت کنند.

    • قیمت مناسب:

باوجود تمام کاستی‌ها و معایب لاستیک های ایرانی، این تایرها، به دلیل قرارگیری در بازار داخلی و وجود صنایع تولیدی در ایران، با قیمت مناسب‌تری نسبت به لاستیک‌های خارجی عرضه می‌شوند. این امر به‌عنوان یکی از مزایای لاستیک های ایرانی محسوب می‌شود.

    • پشتیبانی و خدمات پس از فروش:

تولیدکنندگان وطنی تایر و لاستیک تمام تلاش خود را برای بهبود کیفیت لاستیک ایرانی و ارائه خدمات پس از فروش مناسب به مشتریان می‌کنند. این پشتیبانی شامل مواردی مانند تعویض و تعمیر لاستیک‌های آسیب‌دیده و مشاوره فنی مرتبط می‌شود.

لاستیک‌های ایرانی به لحاظ کیفیت و قابلیت‌های فنی خود بسیار منحصربه‌فرد هستند. استفاده از این محصولات در صنایع مختلف، مزایای بسیاری همچون صرفه‌جویی در وقت و هزینه، کاهش احتمال خرابی و تعمیرات غیرضروری و افزایش بهره‌وری را به همراه دارد.

معایب لاستیک های ایرانی

لاستیک‌ها ازجمله قطعات حیاتی خودرو هستند که در عملکرد و ایمنی خودرو تأثیر بسزایی دارند. لاستیک‌های با‌کیفیتی که در بازار پذیرفته شده‌اند ممکن است هزینه‌ی بالایی داشته باشند، اما عمر طولانی آن‌ها و عملکرد بهتر، این هزینه را جبران می‌کنند. بااین‌حال، کیفیت لاستیک ایرانی در همه انواع آن، با استانداردهای جهانی مطابقت نداشته و دارای معایبی است. هرچند پیش‌تر درباره مزایای لاستیک های ایرانی صحبت کردیم؛ اما در ادامه قصد داریم به بررسی برخی از معایب لاستیک های ایرانی بپردازیم:

    • کیفیت پایین:

لاستیک‌های ایرانی کیفیت پایینی نسبت به رقبای خارجی خود دارند. به دلیل کیفیت بالای لاستیک‌های خارجی و مطابقت با استانداردهای بین‌المللی، ممکن است آن‌ها بر لاستیک‌های ایرانی ترجیح داده ‌شوند. این کیفیت پایین می‌تواند باعث مشکلاتی مانند زودتر خراب شدن، عمر کمتر، عملکرد نامناسب در شرایط مختلف جوی و عدم ایمنی در زمان ترمزگیری شود.

    • نشت هوا:

یکی از معایب شایع لاستیک‌های ایرانی، نشت هوا است. برخی از این لاستیک‌ها در فرآیند ساخت یا به خاطر سطح خارجی ضعیف و کیفیت پایینی که دارند منجر به نشت هوا در طول زمان می‌شود. این مشکل می‌تواند باعث کاهش فشار هوای لاستیک‌ها شده و موجب خطرات ایمنی، هدر‌رفت سوخت و پارگی ناگهانی لاستیک شود.

    • نامناسب برای بعضی شرایط آب و هوایی:

کیفیت لاستیک ایرانی عمدتاً برای شرایط خشک مناسب است و در شرایط آب و هوایی خاص همچون بارش برف، باران یا روی زمین مرطوب، عملکرد نامناسبی دارند. ضریب بالای خطر رانندگی لاستیک‌های ایرانی زمینه‌ساز حوادث رانندگی می‌شود و رانندگان را در معرض خطر قرار می‌دهد.

    • ناهمسانی در جفت لاستیک:

یکی دیگر از معایب لاستیک های ایرانی، ناهمسانی در جفتی آن‌هاست. برخی از تولیدکننده‌ها توان تولید لاستیک‌های باکیفیت و یکسان را ندارند و ممکن است ناهمسانی در جفت لاستیک رخ دهد. این معضل باعث کاهش ثبات و عملکرد خودرو می‌شود و در برخی موارد می‌تواند عامل حوادث راه شده و رانندگان را در خطر قرار دهد.

    • عدم مطابقت با استانداردهای جهانی:

یکی دیگر از معایب لاستیک های ایرانی این است که متأسفانه لاستیک‌های تولیدی در ایران، به‌طورکلی به برخی استانداردهای جهانی مانند استاندارد ECE 30 تطابق ندارند. این عدم مطابقت باعث می‌شود که لاستیک‌های ایرانی بر روی خودروهای وارداتی معمولاً قابل‌استفاده نباشند و رانندگان ناچار به تعویض لاستیک‌های خود با لاستیک‌های باکیفیت‌تر شوند.

انواع مختلف لاستیک ایرانی

عملکرد و کیفیت لاستیک ایرانی نه‌تنها در داخل کشور بلکه در بازارهای بین‌المللی نیز شناخته شده است؛ اما انواع تایر ایرانی دقیقاً کدم‌اند؟ در زیر انواع تایر‌های ایرانی را  مورد بررسی قرار داده‌ایم:

لاستیک خودروهای سواری:

لاستیک‌های خودروهای سواری همان‌طور که از نامشان پیداست برای استفاده در وسایل نقلیه سواری طراحی شده‌اند. خوشبختانه تولید لاستیک برای خودروهای سواری قیمت مناسب، از مزایای لاستیک های ایرانی است که می‌توان از آن بهره برد. در ایران، چندین برند معروف تایرهای خودروهای سواری باکیفیت تولید می‌کنند که چسبندگی فوق‌العاده و هندلینگ نرم را ارائه می‌دهند. این لاستیک‌ها برای ارائه عملکرد بهینه در سطوح مختلف جاده‌ای تولید می‌شوند و سواری راحت را برای مسافران تضمین می‌کنند.

لاستیک خودروهای سنگین و تجاری:

لاستیک‌های وسایل نقلیه تجاری به‌طور خاص برای کامیون‌های سنگین، اتوبوس‌ها و سایر وسایل نقلیه بزرگ که برای حمل‌ونقل کالا و مسافر استفاده می‌شوند، طراحی شده‌اند. تولیدکنندگان در کنار کار روی افزایش کیفیت و بهره‌وری تایر، روی رفع معایب لاستیک های ایرانی نیز کار کرده و موفق به تولید لاستیک‌های بادوام و با‌کیفیتی شده‌اند که می‌توانند بارهای سنگین و شرایط جاده چالش‌برانگیز را تحمل کنند.

لاستیک آفرود:

کیفیت لاستیک ایرانی آفرود به‌گونه‌ای ساخته شده‌ است که در برابر سخت‌ترین زمین‌هایی که خودروها و شاسی‌بلندهای ۴×۴ با آن‌ها مشکل دارند، مقاومت کند. این لاستیک‌ها کشش عالی و دوام بیشتر را ارائه می‌کنند و به رانندگان اجازه می‌دهند تا با اطمینان خاطر وارد مناظر ناهموار شوند. برندهای ایرانی تایر طیف وسیعی از لاستیک‌های آفرود را ارائه می‌کنند که برای مقابله با محیط‌های مختلف خارج از جاده طراحی شده‌اند و تجربه رانندگی نرمی را ارائه می‌دهند.

لاستیک موتورسیکلت:

ایران بازار موتورسیکلت پررونقی دارد و درنتیجه لاستیک موتورسیکلت اهمیت زیادی دارد. برندهای ایرانی تایر لاستیک‌های موتورسیکلت مناسب برای موتورسیکلت‌های مختلف ازجمله اسپرت، کروزر و اسکوتر تولید می‌کنند. از مزایای لاستیک های ایرانی تولید شده برای موتورسیکلت‌ها می‌توان به چسبندگی و پایداری، تجربه رانندگی ایمن و راحت برای موتورسواران اشاره کرد.

بهترین برند‌های لاستیک ایرانی

برندهای تایر ایرانی به دلیل ساخت عالی، دوام و فناوری پیشرفته توجه جهانی را به خود جلب کرده‌اند. در این قسمت، برترین برندهای تایر ایرانی را که متمایز هستند، بررسی خواهیم کرد.

برند بارز:

شرکت بارز تایر یکی از نام‌های پیشرو در بازار ایران است که موفق شده انتظارات را درباره کیفیت لاستیک ایرانی افزایش دهد. کیفیت مواد اولیه در لاستیک بارز بالا بوده و نوع مواد اولیه آن سبب شده بارز، لاستیک‌های خشکی تولید کند که طول عمر بالاتری نسبت به سایر برندهای ایرانی داشته باشد. تکنولوژی پیشرفته، ماشین‌آلات پیشرفته و دهه‌ها تجربه آن‌ها را به جایگاه برجسته‌ای در میان تولیدکنندگان تایر ایرانی رسانده است. لاستیک‌های بارز چسبندگی عالی در زمین‌های مختلف، هندلینگ برتر جاده‌ای و افزایش بهره‌وری سوخت را ارائه می‌دهند.

کاوه تایر:

کاوه تایر خود را به‌عنوان یک بازیگر اصلی در صنعت تایر ایران تثبیت کرده است و مشتریان را با طیف گسترده محصولات و توجه دقیق به جزئیات تحت تأثیر قرار داده است. با تعادل دقیق بین طراحی و عملکرد، تایرهای کاوه از نظر دوام عالی هستند و کشش مطلوبی را ارائه می‌دهند. تعهد این برند به تحقیق و توسعه تضمین می‌کند که لاستیک‌های آن‌ها مطابق با استانداردهای کیفیت بین‌المللی باشد.

یزد تایر:

لاستیک یزد تایر مترادف باکیفیت برتر و نوآوری در بازار تایر ایران شده است. فرآیندهای تولید پیشرفته آن‌ها، همراه با ترکیبات لاستیک طراحی شده برای عملکرد بهینه، کیفیت لاستیک یزد تایر را تضمین کرده و چسبندگی استثنایی در سطح جاده، فرمان‌پذیری دقیق و قابلیت ترمز پیشرفته را فراهم می‌کند. علاوه بر این، تعهد یزد تایر به پایداری، آن‌ها را به گزینه‌ای محبوب در میان مصرف‌‌کنندگان آگاه از محیط‌زیست تبدیل می‌کند.

تایر گلدستون:

لاستیک گلدستون شهرت قابل‌توجهی در داخل و خارج از کشور به دست آورده است. گلدستون با تمرکز بر تولید تایرهای رادیال برای وسایل نقلیه مختلف، ازجمله سدان، SUV و کامیون‌های سبک، انتظارات را از سطح کیفیت لاستیک ایرانی بالا برده و هندلینگ فوق‌العاده و راحتی ایده‌آلی را ارائه می‌دهد. تعهد این برند به بهبود مستمر و برآورده کردن انتظارات مشتری، آن را به انتخاب برتر در بین مصرف‌کنندگان تایر ایرانی تبدیل کرده است.

تایر سپاهان:

تایر سپاهان یکی دیگر از برندهای معتبر ایرانی است که دهه‌هاست در خدمت بازار بوده است. تمرکز این شرکت بر تولید طیف متنوعی از لاستیک‌ها، اولویت‌بندی کیفیت و پیشرفت‌های فناوری است. لاستیک‌های سپاهان دارای عملکرد عالی، دوام طولانی‌مدت و ویژگی‌های ایمنی بالا هستند.

انتخاب بهترین برند ایرانی تایر درنهایت به ترجیحات فردی، نیاز خودرو و استفاده موردنظر بستگی دارد. هنگام تصمیم‌گیری برای خرید، توصیه می‌شود عواملی مانند عملکرد، دوام، قیمت و کیفیت لاستیک ایرانی را در نظر بگیرید.

چالش تولید لاستیک ایرانی

تولیدکنندگان ایرانی برای ساخت تایری با عملکرد بالا و افزایش سطح کیفیت لاستیک ایرانی یا به عبارت دیگر کاهش معایب لاستیک های ایرانی و افزایش مزایای لاستیک های ایرانی، مشکلاتی را در سر راه خود دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

    1. واردات لاستیک‌های خارجی:

با ورود برندهای خارجی به بازار، رقابت برای تولید لاستیک در داخل نیز بیشتر شده است.

    1. کیفیت و قدرت رقابت با برندهای خارجی:

افزایش استانداردها و توقعات مشتریان درباره کیفیت لاستیک‌ها، ایران را بر ضرورت ارتقاء کیفیت و رفع معایب لاستیک های ایرانی تولید مجبور کرده است.

    1. وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های خارجی:

صنعت تولید لاستیک در ایران به سرمایه‌گذاری‌های گسترده به درآمد‌های خارجی وابسته است.

جمع‌بندی درباره کیفیت، معایب و مزایای لاستیک های ایرانی

برندهای ایرانی تایر، طیف گسترده‌ای از لاستیک‌ها را ارائه می‌دهند که به‌طور خاص برای پوشش انواع خودروها و شرایط مختلف جاده طراحی شده‌اند؛ کیفیت لاستیک ایرانی در هر یک از این انواع می‌تواند متفاوت از نوع دیگر باشد، لذا توجه به برند و داشتن انتخاب درست، می‌تواند ما را از کیفیت بالاتری بهره‌مند کند. بااین‌حال چه لاستیک‌های خودروهای سواری، خودروهای تجاری و لاستیک‌های آفرود را از برندهای ایرانی انتخاب کنید و چه لاستیک‌های موتورسیکلت را، لاستیک‌های ایرانی انتخابی مطمئن هستند که جایگاه خود را در بین مصرف‌کنندگان به تثبیت رسانده‌اند. هرچند با توجه به تحریم‌ها و وابستگی به واردات، ارتقاء کیفیت تولید لاستیک‌های ایرانی امری اجتناب‌ناپذیر است تا بتوان در بازار جهانی نیز رقابت کرد و نقشی مؤثر در توسعه صنعت لاستیک‌سازی ایران ایفا کرد.

شما باید در خرید لاستیک ایرانی، نیازهای وسیله نقلیه خود و ویژگی‌های عملکردی موردنظرتان را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین برند لاستیک ایرانی را برای خود انتخاب کنید. بهترین مارک لاستیک ایرانی برای نیازهای خاص هر فرد ممکن است بر اساس نوع وسیله نقلیه، سبک رانندگی و حتی شرایط جاده متفاوت باشد. توصیه می‌شود در زمان انتخاب تایر، با یک متخصص حرفه‌ای لاستیک مشورت کنید یا تحقیقات کاملی را برای تعیین بهترین تطابق با نیازهای خودروی خود انجام دهید. صرف‌نظر از برند انتخابی، شرکت‌های تایرسازی ایرانی نمونه برتری از تولیدکنندگان لاستیک هستند؛ این تولیدکنندگان باسابقه، هنر سنتی را با فناوری‌های مدرن ترکیب کرده‌اند و تجربیات رانندگی قابل‌اعتمادی را برای شما می‌سازند.

بررسی سطح کیفیت لاستیک ایرانی نشان می‌دهد که به‌صورت کلی برندهای مختلف تایر در ایران موفق شده‌اند عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذارند و حتی با لاستیک‌های خارجی رقابت کنند. کیفیت لاستیک ایرانی همراه با ویژگی‌های منحصربه‌فرد فردی که با خود به همراه دارد، از ارزش‌های بالقوه تولید صنعتی در کشور به شمار می‌روند. مزایای لاستیک های ایرانی هم بسیار است طوری که با استفاده از آن می‌توان انتظار صرفه‌جویی در وقت و هزینه، کاهش احتمال خرابی و تعمیرات غیرضروری و افزایش بهره‌وری را داشت. البته برای رفع معایب لاستیک های ایرانی، تولیدکنندگان تایر در کشور نیازمند توجه بیشتر دولت و افزایش کیفیت برای رقابت با لاستیک‌های جهانی و ارائه محصولات با استانداردهای بین‌المللی هستند.

یک پاسخ

  1. لاستیک ایرانی برابر بازی با جان و مال است ایران تایر فقط شبیه لاستیکه و نرمه الباقیش معایبش هست سروصدای بیشتر هندلینگ در پیچ افتضاح تنظیم باد زودتر مدعی تحت لیسانس امریکا بودن و … هستن اینها مربوط به دهه ها قبل هست الان تحت کدوم لیسانس Dot میزنن رو لاستیک هرچند لاستیکای امریکایی هم آنچنان کیفیت درستوحسابی ندارن ولی دیگه ادعای تحت لیسانس بودن هم درست نیست وقتی هیچ کارشناسی از امریکا در ایران وجود نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً شماره موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
جستجوی محصول مورد نظر